Students

В КРИТ СКУЛ, родителите могат да се изнформират върху развитието на детето си като използват платформата Classroom Crete на Google, където имат пълна информация за взетия материал на урок, домашните работи, резултатите от тестовете и присъствията на ученика.

Целогодишно обучение по английски език

Курсовете по английски език са добър начин да подобрите квалификацията си и да получите нови знания, които могат да Ви донесат личностно и професионално развитие. Графикът е съобразен с Вашите ангажименти, както и с тези на учителя. 

Преподавателите ни са висококвалифицирани специалисти, владеещи отлично материята, с която работят и умеят да привлекат вниманието на всеки учащ с лекота.

***
Зимното обучение
 по английски език в езиков център КРИТ се провежда паралелно с учебната година в училище, както и работи с ученици от 1. до 12. клас, които се разделят по класове или ниво на владеене на езика. Тук учениците получават необходимото внимание за подобряване на техните езикови умения, както и  повишават оценките си в училище.  

***

Лятното обучение по английски език започва след края на учебната година. Учениците имат възможността да усъвършенстват или подобрят техните знания.

***

Международните сертификати са част от нашата програма.  

Подготвяме малки и големи за изпитите  на Кеймбридж.

Международно признатите сертификати отварят нови възможности и врати за всеки един, желаещ да учи, работи, следващ кариерно развитие или желаещ да се развива на територията на България или чужбина.

Програмата ни съответства на международните езикови стандарти и нашите курсисти успешно полагат  международни изпити.

***

 

Como-publicar-actividades-en-Google-Classroom-950x500.jpg

                ***Още една изгодна оферта от нас***
Цена за онлайн обучение 1200лв. с 12 месечен достъп. 
За по-ниски цени или друг вид достъп, можете да посетите Grabo.bg

Нашите цени