top of page

Нашата история / Съвместни проекти

Pencil

Нашата История
Екипът ни се състои от висококвалифицирани специалисти - филолози и преводачи с опит. Някои от колегите, които преподават са нейтив спийкъри, в случай че желаете да поддържате акцента си или искате да придобиете такъв.

Извършваме сертификационна и професионална езикова подготовка по английски език, български език за чужденци, гръцки и немски език. Обучението, което Ви предлагаме придружава сертификат, съобразно общоевропейската езикова рамка на нива от А1 до С2. Предлагаме също така и подготовка за ученици от I до XII клас, като помощ към училище.
Преподавателите ни съумяват по интересен начин да обяснят, лесно и достъпно материала, работят с лекота, желание и амбиция да предадат своите знания по приятен и по-лесен начин. Изучаването на чужд език е удоволствие, защото е съчетано с множество аудио и видео материали, които преподавателите умело въвеждат в учебния материал.
Работим в екип, помагаме си максимално, така че да останем взаимно доволни - преподаватели, преводачи и клиенти.

Очакваме ви с усмивка и желание за работа. Насладете се на приятно и по-лесно изучаване на любимия или желан език. Обстановката е уютна и интересна.

132555327_2098059800326148_2840879266234043003_n.jpg
Colleagues Working Together

Съвместни проекти

logo-Genev.png

"Генев – Т.С.” ЕООД е компания специализирана в проектиране и изпълнение на Таласотерапевтични, Балнеолечебни, СПА и Уелнес центрове, покрити и открити басейни,както и доставка и монтаж на най - качественото оборудване, обзавеждане и технологии за тях. Екипът изгражда и изпълнява всички видове басейни за частни домове, обществени сгради, био езера и фонтани, сауни, парни кабини, солни и снежни стаи, и др. Предлага и използва изцяло сертифицирани по европейските изисквания и иновативни, системи за дезинфекция и поддръжка на водата в басейни, езера и вани. Генев T.C. е официален представител на колариуми и колагенова козметика от Dr. Muller – Германия, солариуми и козметика за тен на Ultrasun-Холандия и много други марки."
https://www.genev-bg.com/

Екранна снимка 2021-11-17 232611.png

Онлайн магазин за парфюмерия и козметика MAKEUP.BG

Онлайн магазин MAKEUP.BG много бързо се наложи на българския козметичен пазар. Вече е един от най-големите сайтове в страната, в чийто богат асортимент влизат всички популярни марки, много натурални и био продукти, парфюмерия и висококачествена козметика от цял свят. Сред тях ще откриете такива от различни ценови категории - от по-бюджетни до много висок клас, а асортиментът се допълва ежедневно. Благодарение на това ще можете да подчертаете красотата си и да скриете нежеланите недостатъци.

Търсите подаръци за различни празнични поводи? Искате да виждате какво се случва с вашата поръчка? В това отношение онлайн търговията е несравнима! MAKEUP е компания със стабилна структура и знае, че освен безопасното пазаруване, е важнa и самата информация за продуктите. Затова се старае да предостави максимално много на вас - своите клиенти.

https://makeup.bg/

viber_изображение_2021-06-07_21-24-28.jpg

''Skandinavik fur'' е една от най-известните приети фирми за различни видове кожуси, която е разположена в град Сиатиста, Гърция. Сиатиста се намира на надморска височина от 1200м в северозападната част на нашата съседка и се обитава от 7000 души, където 90% от населението участва в производството на кожи. Започвайки от животновъдството и чак до готови за носене кожени палта. Всички видове кожа се обработват, една част от тях са норка, лисица, рис, бобър, персийско агне, куница, катерица, самур, чинчила и много други. Живо изкуство, постоянно развиващо се, което не само следва тенденциите, но създава и нови. Занаятчии там са наследили своето ноу-хау от своите дядовци и бащи. Изработването на кожи е изтънчено изкуство, което използва всяка част от кожата в множество комбинации и техники.
https://skandinavikfur.com/ 

s_ffce4b6bf00f3ce94ad39d23278ba254.jpg

Аксбул ЕООД е специализиран доставчик на индустриални помпи, помпено оборудване и резервни части. Освен дистрибутор на водещи производители процесни помпи, разполага и с сервиз за ремонт на помпено оборудване. Стреми се към максимално задоволяване на нуждите на своите клиенти, като проектира и изгражда  цялостни инженерингови системи за оптимизацията на производството. Подходът към всеки един проект е индивидуален и спазва максимата "от идеята до готовия продукт"!!!
https://axbul.bg/

bottom of page